Projektovanje


PROJEKTOVANJE


  "New Sanatron" inženjering pruža usluge planiranja i projektovanja sistema tehničke zaštite zasnovanih na savremenoj tehnologiji, znanju i iskustvu.  


  Planiranje sistema tehničke zaštite se vrši na osnovu uvida u stanje postojećih sistema tehničke zaštite, procenjenih rizika i zahtijeva klijenta. 


  Zatim se u okviru projektovanja sistema tehničke zaštite predviđa vrsta i položaj svih elemenata sistema tehničke zaštite kako bi se zadovoljile potrebe i neophodne karakteristike za implementaciju predviđenih mera.


  "New Sanatron" inženjering klijentima nudi kompletno sigurnosno rješenje:


  • stručno i profesionalno savjetovanje pri odabiru sistema zaštite
  • projektovanje odabranog sistema
  • puštanje u rad, održavanje i servisiranje 


  Projekte izrađujemo u skladu s najvišim profesionalnim standardima i prema svim važećim zakonima, propisima, pravilnicima i normama. U fazi projektovanja maksimalno ispunjavamo zahtjeve klijenta u pogledu funkcionalnosti i estetike sistema.


  Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu već unaprijed znamo što je u stvarnosti izvedivo, a što bi moglo stvarati probleme pri izvođenju. Projekte izrađujemo na način da se unaprijed izbjegnu dodatne izmjene tijekom izvođenja. Na taj način štedimo klijentu vrijeme i novac te izbjegavamo dodatne komplikacije koje nastaju zbog angažmana različitih izvođača.

Naši partneri: