Kontrola prtljaga

 

KONROLA PRTLJAGA


  Kontrolni pregled prtljaga odnosi se na proces pregleda prtljaga i predmeta koje putnici nose kako bi se osiguralo da su u skladu sa sigurnosnim i sigurnosnim propisima. Ovo se obično radi na aerodromima, železničkim stanicama i drugim transportnim čvorištima kako bi se sprečilo unošenje zabranjenih predmeta kao što su oružje, eksploziv i drugi opasni materijali.


  Provera kontrole prtljaga uključuje upotrebu različitih tehnologija kao što su rendgenski aparati, detektori metala i uređaji za otkrivanje tragova eksploziva za detaljno skeniranje i ispitivanje sadržaja torbi. Pored toga, obučeno osoblje obezbeđenja može takođe da sprovodi ručne inspekcije sumnjivih predmeta ili torbi označenih sistemima za proveru.  


  Rendgenski aparati za prtljag su suštinski alati za bezbednost aerodroma, obezbeđujući neinvazivno i efikasno sredstvo za proveru putničkog prtljaga na zabranjene predmete i potencijalne pretnje. Otkrivajući i sprečavajući unošenje opasnih predmeta u avion, rendgenski aparati pomažu da se osigura bezbednost i sigurnost putovanja avionom za putnike i posadu.

    

  "New Sanatron" inženjering u oblasti kontrole prtljaga sarađuje sa kompanijom Smiths Detection koja je globalnim liderom u tehnologiji otkrivanja pretnji i bezbednosnog skrininga.


   Neki od uređaja koji koristimo su:


  • HI-SCAN 6040C - Dizajniran da pregleda torbe i pakete za zabranjene i opasne predmete, HI-SCAN 6040C je idealan za proveru na ulazima u zgrade.

  • HI-SCAN 6040 DV - Rendgenski skrining visoke rezolucije, dvostruki prikaz. Napredni sistem za inspekciju rendgenskih zraka sa dvostrukim pogledom za automatsko otkrivanje eksploziva i tečnosti na kontrolnim punktovima urbane bezbednosti i avijacije.


                                   www.smithsdetection.com



Naši partneri: