O nama

Naša vizija


Mi želimo omogućiti našim partnerima najbolje vidove usluga od planiranja do završnih radova.

Personalizovanim odnosom, iskrenom ljubaznošću, standardima poslovanja i kvalitetnom ponudom prilagođenom savremenim tehničkim rješenjima i trendovima želimo biti vodeća firma u BiH

sa fokusom na garanciju kvaliteta.

NEW SANATRON

 

    Firma DOO "NEW SANATRON" inženjering iz Novog Grada osnovana je 1996. godine. Posjeduje vlastiti poslovni objekat u Novom Gradu u kome su smješteni svi sadržaji za obavljanje djelatnosti i to: posebno opremljen i stručno osposobljen biro za projektovanje, skladište repromaterijala i rezervnih dijelova, serviserski prostor i kancelarijski prostor, kao i svu opremu za obavljanje djelatnosti, uključujući i vozni park od 15 vozila. 


   Najvažnije od svega je stručni kadar koji Firma zapošljava. Pored toga što se radi o velikom broju visokoobrazovanih radnika elektro i mašinske struke, naši inženjeri i serviseri stekli su i dodatna znanja kroz razne vidove usavršavanja u zemlji i inostranstvu, u vezi čega su dobili potrebne certifikate. Na taj način su osposobljeni da brzo i kvalitetno obave svaku radnju u vezi ugradnje, održavanja i servisiranja opreme za sisteme tehničke zaštite objekata i drugih sistema.


  • Projektovanje
  • Sistemi tehičke zaštite, i to:

          - vatrodojavni sistemi

          - video nadzor

          - video nadzor ulica i raskrsnica

          - alarmni sistemi

          - kontrola pristupa

          - kontrola prtljaga

          - evidencija radnog vremena

  • Sistemi za gašenje požara
  • Pregled, servis i održavanje sistema slabe struje i sistema za gašenje požara